Levenslange garantie

Verloren X Lighter herstelplan

Voorwaarden

Let op: in aanvulling op uw betaling aan dit Plan te kopen, als u met ons contact op te nemen ter vervanging van uw verloren of gestolen X Lighter, zult u ook worden verplicht om een ​​verzend-en administratiekosten te betalen. Zie hieronder voor meer informatie.

Hieronder zijn de Algemene Voorwaarden met betrekking tot de Lost Lighter herstelplan (het “Plan”), die wordt verzorgd door BizCap Investment Funds BV ( “X Lighter”), een geregistreerd Lelystad bedrijf gevestigd in Lelystad, Flevoland. De woorden “wij”, “ons” en “onze” verwijzen naar X Lighter, en de woorden “u” en “uw” verwijzen naar de koper van dit Plan.

Als het gedekte product ook onder XLighter’s beperkte levenslange garantie, dan is de dekking in het kader van dit Plan is in aanvulling op de dekking onder die garantie.

Als u de aankoopprijs voor dit plan hebben betaald en uw XLighter product geregistreerd tijdens het aankoopproces (de “gedekte product”), en het gedekte product is verloren of gestolen vóór of tijdens de planperiode (hieronder gespecificeerd), dan XLighter zal vervangen met dezelfde of functioneel vergelijkbaar product, onder deze ANB.

Uw Plan Periode begint zestig (60) dagen na de datum waarop u het gedekte product te kopen; en uw Plan eindigt één (1) jaar na de start, of als en wanneer we u voorzien van een vervangend product in het kader van dit plan, indien deze eerder valt. Je mag niet meer dan een vervangend product in het kader van dit Plan.

Dit plan kan niet worden overgedragen: alleen de oorspronkelijke koper van het gedekte product komt in aanmerking voor een claim onder dit Plan te maken. Een bewijs van aankoop kan nodig zijn om in aanmerking te komen controleren.

Met het oog op een vervangend product ontvangen in het kader van dit Plan:

– U wordt verplicht om de volgende bedragen te betalen, op voorhand, voor de verzending en de afhandeling van uw vervangende product: EURO 15,00 in Nederland en Belgie, en EUR 20.00 buiten NL & BE.
– U moet contact opnemen met X Lighter Klantenservice schriftelijk (inclusief e-mail) over uw verloren of gestolen gedekte product binnen de planperiode.
– U moet een juiste en volledige postadres, e-mailadres en telefoonnummer op te geven, zowel op het moment van aankoop en vervanging.
– U ontvangt een kopie verstrekken van uw aankoop van aandelen, indien gewenst.
– U zult eerlijk en accuraat te reageren op verzoeken om informatie, inclusief maar niet beperkt tot het serienummer, het model, en de stijl van het gedekte product en de omstandigheden van uw gedekte product verloren of gestolen. We kunnen dit Plan voor het verstrijken van de planperiode te annuleren, zonder restitutie, voor fraude of verkeerde voorstelling van zaken.
– U volgt de instructies geven wij u op om ons te helpen bieden vervangende dienst in het kader van dit Plan of het beheer van het Plan.

Als uw gedekte product wordt vervangen in het kader van dit Plan, kan deze worden vervangen door hetzelfde of een functioneel vergelijkbaar product, of met een product van gelijkwaardige kwaliteit en vergelijkbare prestaties. Hoewel we zullen proberen om uw gedekte product te vervangen door een identiek of vergelijkbaar product, dan kunt u er rekening mee dat de bijzondere artwork, stijl en het model van het vervangende product afwijken van de gedekte product kan zijn. Ook kan de technologische vooruitgang en andere factoren leiden tot een vervangend product met een lagere verkoopprijs dan de oorspronkelijke gedekte product.

Deze voorwaarden en uw aankoopbewijs (die de ingangsdatum van uw Plan bevat en uw product te kopen identificatie) vormen de gehele overeenkomst tussen u en ons met betrekking tot de diensten en voordelen aan u verstrekt in het kader van dit plan en zal prevaleren boven alle strijdige, aanvullende of andere voorwaarden van marketingmateriaal of andere documenten of expressie. Geen verklaring van afstand of wijziging is geldig tenzij schriftelijk ondertekend door X Lighter. Dit plan is niet een verzekeringsovereenkomst. Als een term hierin wordt onwettig of onuitvoerbaar te zijn, stelt zij geacht worden gescheiden van deze T & C’s en de wettigheid of afdwingbaarheid van de overige bepalingen niet worden aangetast.